Polikliniken

Allmän undersökning för smådjur

På mottagningen görs allmänna undersökningar, utredningar, ögon- och öronundersökningar, provtagningar samt vissa behandlingar såsom vaccinering, stygntagning, kloklippning mm. Här finns också tillgång till ultraljud, röntgen och ett eget laboratorium som ger snabba och tillförlitliga provsvar.

Behöver du ett hjärt- eller patellaintyg för registrering hos SKK kan du boka tid hos oss.

Avancerad ultraljudsundersökningar för hund & katt

Från och med december 2020 kommer vi att kunna erbjuda avancerade ultraljudsundersökningar av vår konsult Anna Rave Vestberg. Anna tog sin veterinärexamen 2006 och har sen dess vidareutbildat sig inom ultraljud och hjärtmedicin. Hon innehar specialistkompetens i sjukdomar hos hund och katt och är en av Sveriges 6 specialister i kardiologi hos hund och katt. Anna är godkänd att utföra både HCM-och PKD- screening. Till vardags jobbar Anna på Anicura Regiondjursjukhuset Bagarmossen, Stockholm. Vi är enormt stolta och glada att kunna erbjuda våra kunder ultraljudsundersökningar av en sådan kompetent kollega.

Djurklinik med bred kompetens som alltid tar husdjuret i första hand

På vår djurklinik nära Karlstad på Hammarö erbjuder vi flertal olika behandlingar för era husdjur. Vi är en modern veterinärklinik med erfarna veterinärer som gärna hjälper till när det inte riktigt står rätt till. För oss är det viktigast att kunna hjälpa ert djur att bli frisk och fungera normalt igen. Hos oss kan ni få hjälp med operationer, tandvård, friskvård & rehab, årliga vaccinationer kloklippning och självklart allmänna undersökningar.

Veterinär karlstad - hund och katt